Leidingwerk

Leidingwerk

Leo Bressers BV installeert voor u een compleet nieuw rioleringssysteem. Wanneer u het volledige leidingwerk wil laten vernieuwen, hebben wij hier de materialen en de kennis voor.

Ook voor het aanpassen van het huidige leidingwerk of het laten aanbrengen van een extra voorziening, kunt u bij ons terecht.

Op de bovenverdieping een extra toilet? Geen probleem. Leo Bressers BV installeert een extra verlening aan het rioleringssysteem, waardoor u ook boven kunt genieten van de sanitaire voorzieningen.

Verstoppingen en stank kunnen vaak voor veel overlast zorgen. Het is daarom verstandig uw rioleringssysteem aan te laten leggen door een gespecialiseerd bedrijf.

Maken rioleringsplan

Wanneer u van plan bent zelf uw riolering aan te leggen, is het verstandig van te voren voldoende informatie te verzamelen. Het aanleggen van een goed werken systeem, is vaak lastiger dan men denkt. Leo Bressers BV kan voor u een uitgebreid rioleringsplan maken, zodat u zelf aan de slag kan. Zo heeft u gegarandeerd een juiste tekening, waarmee u vroegtijdige problemen kunt voorkomen.