Centrale verwarming

Leo Bressers BV zorgt voor een warm gevoel in huis

Ondanks dat hij vaak vergeten wordt, is de cv-ketel een van de belangrijkste apparatuur in huis. Een storing of complete uitval willen we te allen tijde voorkomen, omdat de cv-ketel niet alleen uw verwarming aanstuurt, maar ook zorgt voor warm bad- en kraanwater. Het is dan ook zeer belangrijk de cv-ketel goed te laten installeren en te onderhouden.

Leo Bressers BV is een expert op het gebied van centrale verwarming. U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor de installatie van de centrale verwarming, maar ook voor een uitgebreid advies. Wij komen vrijblijvend langs om uw huidige installatie te bekijken, de verdere mogelijkheden te overwegen en uiteindelijk een passend advies uit te brengen. U krijgt dit advies op papier met een op maat gemaakte offerte. Zo heeft u een deskundig advies en een duidelijk overzicht van de kosten. Wanneer de installatie voltooid is, kunt u er nog jarenlang van genieten.

Een deskundig advies en installatie is erg belangrijk. Met het juiste leidingwerk en onderhoud kan namelijk brand en koolmonoxidevergiftiging worden voorkomen.

 

Voorkom koolmonoxidevergiftiging
Jaarlijks overlijden er mensen door koolmonoxidevergiftiging of houden er ernstige gezondheidsklachten aan over. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden open geiser, cv-ketel of gaskachel en te weinig ventilatie. Voorkom vergiftiging door koolmonoxide en neem op tijd de juiste maatregelen. Pas ook goed op met het zelf installeren van uw cv-ketel, want ondanks de vele waarschuwingen vallen de meeste slachtoffers door foutieve installatie. Wees dus ten alle tijde goed geïnformeerd voor u besluit online aankopen te doen en zelf aan de installatie te werken.

Kijk bij onderhoud en abonnementen voor ons aanbod.

Leo Bressers BV heeft regelmatig acties en aanbiedingen wat betreft cv-ketels, dus houdt onze pagina goed in de gaten of informeer via ons contactformulier.